• Time
  • Confirmation

Intake Courtrai

Duration:01:30 hour
Location: Café Costume Kortrijk


Nog vragen?  Klik op de vaak gestel​de vragen onderaan de pagina

July 2024

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

August 2024

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Time displayed in Europe/Brussels timezone
Heb ik een afspraak nodig? 

Ja. We geven de voorkeur aan een afspraak omdat we zo onze persoonlijke service kunnen garanderen. We willen iedereen de volledige aandacht gunnen van onze tailors bij elke bestelling of bij-bestelling.

We zoeken de perfecte stijl voor jouw speciale evenement of voor je dagelijkse noden. We helpen je bij het kiezen van een look. We kiezen stoffen, knopen, voeringen en veel andere details. Het is ook tijdens deze afspraak dat we je maten nemen, de betaling afhandelen en je volgende (eerste) pasbeurt inplannen.

2 tot 3 afspraken, gemiddeld.

1ste afspraak: Stofkeuze, knopen, voering, garen en andere details. Tijdens deze afspraak nemen we je maten, handelen we de betaling af en plannen we je volgende afspraak in.

2de afspraak: Onder het deskundige oog van jouw tailor pas je jouw kostuum voor een eerste keer. Als er aanpassingen nodig zijn, worden die op dit moment overlopen.
We nemen ook de tijd om het kostuum te stylen. Misschien kan je nog een strik of das gebruiken, misschien maakt de juiste riem of een passende bretel de look compleet! Een prachtig paar schoenen, sprankelende manchetknopen of een elegante pocket square kunnen de kers op de taart zijn!

(Mogelijk) 3de afspraak: We controleren of de aanpassingen tot in de puntjes correct zijn uitgevoerd. De laatste details worden vastgelegd om te verzekeren dat je er bovenuit springt in je Café Costume outfit.

Een tweedelig pak start vanaf €730 en een driedelig vanaf €950. Voor meer informatie over de prijzen, klik hier.

De stofkeuze bepaalt de levertermijn. Kostuums, jassen, vesten, gilets en broeken kunnen 3 tot 8 weken duren voordat ze gepast kunnen worden. We adviseren daarom zo’n 3 tot 4 maanden op voorhand te komen.
Voor hemden duurt het 4 weken tussen opmeting en pasbeurt.

Wanneer je een op maat gemaakt product wilt bestellen, vragen we de betaling bij bestelling. Niet tevreden van jouw kledij bij het passen? We garanderen volledige terugbetaling. Dit in overeenstemming met ons retour-beleid van 30 dagen.

We accepteren Bancontact, Maestro, Visa & Mastercard. Cash is mogelijk maar we prefereren kaart-betalingen.

We zijn gespecialiseerd in tailoring. Onze kostuums huren is niet mogelijk. Elk kledingstuk is op maat gemaakt en besteld.

Een knoop losgekomen? Een naad beschadigd? Tips nodig voor het onderhoud? Of ben je wat afgevallen of bijgekomen? Neem contact op met jouw tailor om de nodige aanpassingen te bespreken en herstellingen te noteren. We helpen je graag verder om terug het perfecte pak te hebben.

Dat gezegd zijnde: shit happens! Je hemd is gescheurd of de mot heeft een 3-gangen-menu gemaakt van je kostuum. Heb je een intense knuffel gekregen van een verstokte roker en zijn sigaret? We kunnen geen garantie bieden op gedragen kleding, we kunnen je wél helpen de schade recht te zetten. Stuur ons foto’s van wat er mis is en we bedenken een manier om het op te lossen!

We inventariseren onze pakken elke 2 maanden. Pakken die langer dan 2 inventarisaties bij ons zijn, worden gemarkeerd. Hun kopers ontvangen een uitnodiging om hun bestelling(en) te komen passen. Na 3 meldingen zijn we genoodzaakt de bestelling als 'verloren' te markeren en wordt deze uit onze voorraad verwijderd.
Er is altijd de optie om de bestelling gratis door ons te laten bewaren (in het geval van overzeese bestellingen, enzovoort) totdat je deze nodig hebt. Dit moet schriftelijk worden bevestigd door de manager van de winkel waar de bestelling is geplaatst en bewaard.

Loader